×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

Gereviseerde Motor

Op zoek naar een ruilmotor?

Dan bent u bij VEGE aan het juiste adres! Sinds 1936 is VEGE al de specialist op het gebied van gereviseerde motoren. Daarnaast leveren wij ook gebruikte en nieuwe motoren, uiteraard ook met garantie. In het vorige decennium onze fabriek flink uitgebreid, waardoor de beschikbaarheid enorm is vergroot. De kans is dus erg klein dat wij voor geen passende oplossing kunnen bieden. Naast onze afdelingen voor motoren en cilinderkoppen beschikken wij ook over revisieafdelingen voor versnellingsbakken en turbo's.

Wat is een gereviseerde motor?

Op onze pagina over het revisieproces kunt u nalezen welke stappen er allemaal worden ondergaan tijdens een volledige revisie van een motor.

Als uw oude motor is stukgelopen of simpelweg versleten is, wil dat nog niet zeggen dat deze niet meer bruikbaar is. Ons ruilsysteem voor revisiemotoren zorgt ervoor dat u weer snel voorzien bent van een 'nieuwe' motor en dat wij in de fabriek uw oude motor weer volledig uit elkaar kunnen halen om het volledige revisieproces te starten, zodat uw oude motor weer nieuw leven in geblazen kan worden.  Alle motoren worden gedemonteerd en voorzien van nieuwe of gereviseerde onderdelen, we spreken hier van een volledige revisie. Dat wil zeggen dat de motor dus weer als nieuw is en op 0 km staat.  De revisie motoren worden geleverd met 1 jaar garantie , ongeacht het aantal km.

VEGE levert de gereviseerde motoren af binnen heel Europa, dit kan bij uw bekende garage zijn of direct aan huis. De motoren worden geleverd in een stalen frame incl. pakkingen en handleiding zodat u van alles voorzien bent. Nadat u klaar bent met het inbouwen van de revisiemotor halen wij kosteloos uw oude motor in het frame weer op.

vege motor
TOP