×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

DIESEL- en BENZINEMOTOREN

VEGE bied een zeer uitgebreid assortiment aan gereviseerde, gebruikte en nieuwe diesel- en benzinemotoren  van nagenoeg alle merken en modellen. Wij leveren waar mogelijk uit voorraad en in de meeste gevallen worden deze producten dan binnen 24 uur geleverd, zo voorkomt u onnodige stilstand van de auto.

Het revisieproces van VEGE begint met een gebruikt onderdeel, of 'core' zoals dit in de revisiebranche wordt genoemd. Wij kopen elk jaar duizenden, met aandacht geselecteerde gebruikte motoren van betrouwbare leveranciers in Europa. Deze motoren worden vervolgend grondig geïnspecteerd voordat ze worden opgeslagen om gereviseerd te worden. Ons motorrevisieproces begint met het demonteren van de donormotor (de core) . Deze worden component voor component uit elkaar gehaald. Bruikbare onderdelen worden geïnspecteerd en gereinigd voordat onze ervaren revisietechnici met het revisieproces beginnen.

Ruilmotoren van VEGE uit een combinatie van hoogwaardige nieuwe en gereviseerde componenten. Wij zijn trots op onze 'groene' genen en we proberen met man en macht om grote onderdelen zoals het motorblok en de cilinderkop te hergebruiken. Op deze manier besparen we op onze kosten en energie om dit vervolgens weer door te geven aan onze eindgebruiker.

Tijdens elke fase van het montageproces ondergaan onze motoren uitgebreide kwaliteitstesten. Aan het einde van het proces worden onze motoren met zorg verpakt in een speciaal frame of krat om zo verscheept te worden over de hele wereld.

TOP