vege header

VEGE is een van 's werelds grootste onafhankelijke leveranciers van gereviseerde benzine- en diesel motoren. Tevens leveren wij gereviseerde cilinderkoppen, turbo's, handgeschakelde versnellingsbakken, dieselinjectiepompen, common rail pompen en injectoren. Het assortiment van VEGE omvat ook nieuwe cilinderkoppen, turbo’s, roetfilters en katalysatoren. 

 

Met haar geavanceerde en efficiënte productieproces, ondersteund door meer dan 80 jaar ervaring, levert VEGE gereviseerde motoren en onderdelen van een kwaliteitsniveau dat gelijk is aan nieuwe OEM-producten, tegen zeer concurrerende prijzen.

De ontwikkelingen op het gebied van motoren en andere componenten gaan razendsnel; autofabrikanten vervangen bijvoorbeeld hun motortypes sneller dan ooit. Daarom introduceert onze afdeling Engineering continu nieuwe modellen. Beschikbaarheid is van het grootste belang. Met de belangen van de klant in het achterhoofd, werkt VEGE samen met een aantal geselecteerde partners. Op die manier kunnen we beschikken over het enorme aantal onderdeelnummers dat nodig is om aan de vraag vanuit de automotive aftermarket te kunnen voldoen.     

Al onze artikelen worden geleverd met uniforme Europese garantievoorwaarden.

 

Vege new and used engines   Vege Cylinderheads   Vege Gearboxes   Vege Turbos   Vege Pumps and Injectors   Vege DPFs

VEGE NL