vege header

Next Day Delivery

Vege Cylinderhead Manufacturing

 
 

VEGE is marktleider op het gebied van cilinderkoprevisie. Binnen onze branche vervullen wij sinds onze oprichting in 1936 een vooraanstaande rol.

Het programma van VEGE omvat een ongeëvenaarde reeks cilinderkoppen van meer dan twintig merken. Voor levering op ruilbasis zijn cilinderkoppen in verschillende uitvoeringen beschikbaar:

  • Compleet: met kleppen, veren en nokkenas(sen)
  • Semi-compleet: met kleppen en veren
  • ‘Kaal’: alleen het afgewerkte gietstuk

Aldus bieden we voor elk budget een passende oplossing. Onze vestigingen in Europa beschikken over een enorme voorraad, zodat we in de meeste gevallen binnen een dag de juiste cilinderkop kunnen leveren.

Gereviseerd - Nieuw - Gebruikt

In het onwaarschijnlijke geval dat we het juiste onderdeel niet op voorraad hebben, kunnen we een beroep doen op onze betrouwbare samenwerkingspartners over de hele wereld. Daarnaast beschikt VEGE over alle kennis en apparatuur die nodig is om in eigen beheer nieuwe, kale cilinderkoppen te gieten. Ervaren vakmensen zijn verantwoordelijk voor de verdere bewerking, op basis van de strengste toleranties en kwaliteitseisen.

 

Bewerkt volgens onze
strenge normen

 

Een van onze belangrijkste leveranciers is Continental motoren, een onderneming die deel uitmaakt van dezelfde holding als VEGE. Continental motoren heeft een groeiend aantal OE-contracten voor de levering van aluminium onderdelen. Een groot deel van ons assortiment wordt gevormd door ‘bare’ (kale) cilinderkoppen, die in onze eigen gieterijen zijn gegoten en daarna volgens onze strenge normen worden bewerkt. 

Voor garagebedrijven, grossiers, revisiebedrijven en autofabrikanten biedt VEGE een nog altijd groeiend programma van hoogwaardige ruilproducten aan. Een van onze sterke punten is onze uitgebreide standaardvoorraad. Daardoor kunnen wij een ruilcilinderkop in de meeste gevallen binnen één dag leveren.

 

 

VEGE NL Cilinderkoppen

VEGE ciliderkoppen ingepakt 
en klaar voor verzending

 
 
 
 

 

Vege new and used engines   Vege Cylinderheads   Vege Gearboxes   Vege Turbos   Vege Pumps and Injectors   Vege DPFs