vege header

Disclaimer

VEGE disclaimer

De informatie op deze website is alleen ter algemene informatie. De informatie is verstrekt door VEGE en terwijl we proberen de informatie up-to-date en correct te houden, maken we geen verklaringen of garanties van enige soort, uitdrukkelijk of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde afbeeldingen op de website voor enig doel. Vertrouwen dat u op dergelijke informatie plaatst is daarom strikt op uw eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade inclusief, maar niet beperkt tot, indirecte of gevolgschade of schade, of enig verlies of schade dan ook die voortvloeit uit verlies van gegevens of winsten voortvloeiend uit, of in verband met, het gebruik van deze website.

Via deze website zijn wij in staat om te linken naar andere websites die niet onder de controle vallen van VEGE. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van deze sites. Opname van alle links is niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling van of instemming met de standpunten die binnen hen liggen.

Alles is gesteld om de website up–to-date en accuraat te houden. Echter VEGE neemt geen verantwoordelijkheid voor en zal niet aansprakelijk zijn wanneer de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze controle.