vege header

DPF proces


Een nieuwe DPF

De ontwikkeling van een nieuwe DPF begint met een grondige analyse van het Original Equipment (OE) product. Het VEGE ontwikkelingsteam gaat vervolgens aan de slag om een roetfilter te ontwikkelen dat voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van functionaliteit, montagegemak en uiteraard kwaliteit. Onze producten worden tijdens het ontwikkelingstraject aan veeleisende laboratoriumtests onderworpen, inclusief montagetests. Pas als onze R&D-engineers tevreden zijn over de testresultaten, wordt de nieuw ontwikkelde DPF vrijgegeven voor productie.

Elk roetfilter wordt deskundig geproduceerd met de voor elke toepassing meest geschikte, hoogwaardige materialen en efficiënte productietechnieken. Tijdens het productieproces spelen kwaliteitscontroles een belangrijke rol. Elke productiefase omvat een kwaliteitscheck, bovendien wordt elke geproduceerde DPF aan een 100% volledige eindcontrole onderworpen.

 

 

 

 


Een gereviseerde DPF

VEGE voert een 'pilot' uit voor een revisielijn voor DPF's, welke ideaal is voor eenmalige productie of de productie van kleine series. Een OE-klant van VEGE heeft ons gevraagd om de mogelijkheden van revisie te analyseren. Na een maanden durend ontwikkelingstraject bevinden we ons momenteel in de fase waarin we de mogelijkheden van revisie van  DPF’s  kunnen onderzoeken.

VEGE is trots dat we nu in staat zijn om 'onbruikbaar schroot' om te vormen tot bruikbare DPF's, voor slechts een fractie van de kosten van een nieuw OE-alternatief.


Vege DPF Process


Pan-Europese garantie

Voor alle door VEGE gereviseerde producten geldt een garantie van 12 maanden zonder kilometerbeperking. In het onwaarschijnlijke geval dat zich binnen de garantieperiode een technisch probleem voordoet, kunnen wij u in de meeste Europese landen direct van dienst zijn. Dat is mede te danken aan ons uitgebreide netwerk van eigen vestigingen in heel Europa. Op deze wijze bieden we onze klanten extra zekerheid en onderscheiden we ons van andere aanbieders.