vege header

Cilinderkoppen

Het proces

Niets is vervelender dan een auto die langdurig in de werkplaats staat. De klant wil zo snel mogelijk weer rijden. VEGE heeft daar uiteraard begrip voor. Mede daarom is een snelle levering één van onze belangrijkste prioriteiten. Wij kunnen in de meeste gevallen binnen 24 tot 48 uur een ruilcilinderkop leveren. Om deze snelle service te kunnen garanderen, beschikken wij over een uitgebreide voorraad kant-en-klare ruilcilinderkoppen. 

Wij houden onze voorraad op peil door onze voortdurende, wereldwijde zoektocht naar gebruikte motoren en aanverwante onderdelen die geschikt zijn voor revisie. Daarbij werken we intensief samen met een aantal zorgvuldig geselecteerde demontagebedrijven. Door deze professionele werkwijze is VEGE al bijna 80 jaar marktleider op het gebied van ruilmotoren en aanverwante onderdelen zoals cilinderkoppen.

Elke door VEGE gereviseerde cilinderkop voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Zorgvuldigheid en kwaliteit staan in het gehele productieproces voorop. Daardoor is een oude cilinderkop na revisie weer als nieuw. Is revisie niet haalbaar, dan beschikken de ervaren vakmensen van VEGE ook over alle kennis en apparatuur die nodig is om nieuwe  cilinderkoppen te gieten. Aldus kunnen wij te allen tijde voor elke auto, ongeacht type en model, een passende cilinderkop aanbieden.  

U ontvangt een door VEGE gereviseerde cilinderkop altijd grondig en per stuk verpakt om transportschade te voorkomen.

Een beter milieu

Door revisie van een bestaande cilinderkop of het monteren van een ruilcilinderkop levert u in meerdere opzichten een bijdrage aan het behoud van het milieu. Recycling bespaart immers kostbare grondstoffen en kost minder energie dan het produceren van nieuwe onderdelen. Bovendien stoot een motor met een cilinderkop die aan de fabrieksspecificaties voldoet aanzienlijk minder schadelijke stoffen uit dan een motor met een versleten of anderszins defecte cilinderkop. Op die manier helpt VEGE u niet alleen geld te besparen, maar houdt u ook rekening met uw en onze leefomgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Europese garantie

Voor alle door VEGE gereviseerde producten, waaronder ook ruilcilinderkoppen, geldt een garantie van 12 maanden zonder kilometerbeperking. In het onwaarschijnlijke geval dat zich binnen de garantieperiode een technisch probleem voordoet, kunnen wij u in de meeste Europese landen direct van dienst zijn. Dat is mede te danken aan ons uitgebreide netwerk van eigen vestigingen in heel Europa. Op deze wijze bieden we onze klanten extra zekerheid en onderscheiden we ons van andere aanbieders.