vege header

Turbo

Het proces

Turboladers voor personenauto’s

Sinds de oprichting in 1936 is VEGE gespecialiseerd in het reviseren van motoren en motoronderdelen. Ook de revisie van turbo’s behoort tot onze werkzaamheden. VEGE levert  een brede reeks van kwalitatief hoogwaardige turbo’s voor vrijwel alle automerken. Wij leveren zowel nieuwe als gereviseerde turbo’s.

Een turbo wordt bij VEGE doorgaans op ruilbasis verkocht. Bij aankoop van een nieuwe of gereviseerde turbolader vragen wij u dan ook om het gebruikte onderdeel in te leveren, zodat wij deze kunnen gebruiken als uitgangsmateriaal voor het revisieproces.

In de meeste gevallen kunnen wij een turbo direct uit voorraad leveren. Indien de door u gewenste turbolader in één van de Europese voorraadmagazijnen van VEGE ligt, wordt deze binnen enkele dagen afgeleverd.


Turboladers voor bedrijfswagens

Bedrijfsauto’s zijn de werkpaarden van de weg. Door het intensieve gebruik en de vaak zware belading worden de motoren extra belast, wat gevolgen kan hebben voor de turbo. Elke ondernemer heeft in geval van turboschade slechts één wens: zijn bedrijfsauto zo snel mogelijk weer op de weg. Vanzelfsprekend heeft VEGE hier oog voor. Mede daarom investeren wij veel tijd in de zoektocht naar gebruikte turboladers, die onze ervaren vakmensen vervolgens compleet reviseren. Op die manier zijn wij in staat om voor de meeste auto’s een turbo uit voorraad te leveren, zodat een auto met turboschade de werkplaats snel weer kan verlaten.


 Vege Turbo Process


 

 

 

 

 

 

Europese garantie

Voor alle door VEGE gereviseerde producten, waaronder ook turbo's, geldt een garantie van 12 maanden zonder kilometerbeperking. In het onwaarschijnlijke geval dat zich binnen de garantieperiode een technisch probleem voordoet, kunnen wij u in de meeste Europese landen direct van dienst zijn. Dat is mede te danken aan ons uitgebreide netwerk van eigen vestigingen in heel Europa. Op deze wijze bieden we onze klanten extra zekerheid en onderscheiden we ons van andere aanbieders.