vege header

 

VEGE is met een productie van meer dan 25.000 turbo's per jaar een van de grootste aanbieders in de Benelux. Het uitgebreide en nog steeds groeiende assortiment bestaat momenteel uit bijna 500 verschillende turbochargers. Naast motoren, cilinderkoppen, versnellingsbakken, pompen en injectoren ben u dus ook voor turbo's bij VEGE aan het juiste adres. 

Neem direct contact met ons voor een passende aanbieding.

sales@vege.nl /  +31 (0) 181 - 652100

 

VEGE turbo's worden gereviseerd volgens de specificaties en toleranties van de turbofabrikanten. VEGE reviseert sinds 2005 turbo’s, in de loop der jaren is dit uitgebreid tot een volwaardig ruilprogramma. VEGE levert ruilturbo's voor personenauto's en lichte bedrijfswagens van Garrett, Borg Warner (KKK), Mitsubishi en IHI turbo.

 

Bekijk hier de huidige aanbiedingen

  Vege Turbocharger
     
     

Onze afdeling turborevisie bevindt zich in een aparte, speciaal voor deze delicate werkzaamheden aangepaste en ingerichte huisvesting. VEGE's ISO9001-certificering is in behandeling.

  .

VEGE NL Turbolader

VEGE turbo's verpakt en gereed voor
verzending naar de klant
 


OE(S) contracten

VEGE reviseert haar producten voornamelijk voor de Europese vervangingsmarkt, maar is daarnaast trots op het feit dat ook toonaangevende automobielfabrikanten de weg naar VEGE hebben gevonden.

Wilt u meer informatie over ons revisieproces? Neem dan contact met ons op.

Door VEGE gereviseerde turbochargers worden geleverd met 12 maanden garantie, zonder kilometerbeperking.

 

 

Vege new and used engines   Vege Cylinderheads   Vege Gearboxes   Vege Turbos   Vege Pumps and Injectors   Vege DPFs