vege header

Handgeschakelde versnellingsbakken

VEGE levert sinds 1995 gereviseerde versnellingsbakken. Het assortiment omvat bijna alle handgeschakelde versnellingsbakken met vier, vijf of zes versnellingen voor alle grote Europese merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens.

....

Net als bij VEGE revisie van motoren en cilinderkoppenbegint het proces met het demonteren van de gebruikte unit. De losse onderdelen worden vervolgens door onze vakmensen gereinigd, gesorteerd en geïnspecteerd. Daarna begint het proces van reviseren en assembleren. Elk onderdeel dat niet door de strenge inspectie komt, wordt automatisch vervangen. Elke gereviseerde versnellingsbak is volledig voorzien van nieuwe lagers. Alle afdichtingen en pakkingen worden vervangen door nieuwe exemplaren.

Voortdurende doorontwikkeling van de specificaties zorgt voor een continue verbetering van het eindproduct. Door middel van binnen VEGE  doorgevoerde wijzigingen en aanpassingen van onderdelen worden regelmatig zwakke punten van de oorspronkelijke transmissie verbeterd.

Dankzij onze grote voorraden kunnen wij de meeste versnellingsbakken snel leveren.

 

Tip: VEGE adviseert om bij het vervangen van de versnellingsbak altijd de koppelingsplaat en de drukgroep te vernieuwen.

  VEGE NL Versneilingsbakken

VEGE versnellingsbakken verpakt en 

klaar om geleverd te worden
   
 
 
   
   

 

Vege new and used engines   Vege Cylinderheads   Vege Gearboxes   Vege Turbos   Vege Pumps and Injectors   Vege DPFs