×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

Ruilmotoren

VEGE Motoren worden geleverd op basis van een ruilsysteem. De producten worden geleverd + statiegeld, zodra u klaar bent met het inbouwen zorgen wij dat het oude deel weer bij u wordt opgehaald. Op deze manier zorgen we ervoor dat zo veel mogelijk onderdelen hergebruikt worden.

VEGE heeft zich gespecialiseerd in het reviseren van verbrandingsmotoren, zowel diesel als benzine. Als onze producten, gereviseerd, nieuw en gebruikt worden aangeboden via een ruilsysteem. Het ruilsysteem zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk weer over een vervangende motor kunt beschikken zodat u snel weer de weg op kunt. Onze productie is constant bezig om het programma zo veel mogelijk te voorzien van de nieuwste en meest gevraagde motoren van het moment. Naast Ford is de focus bij VEGE met name gericht op de Europese autofabrikanten, maar ook voor Amerikaanse en Aziatische merken bent u bij ons aan het juiste adres.

Service en Kwaliteit

De ruilmotoren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Om deze kwaliteitseisen te kunnen waarborgen, worden alle motoren gereviseerd volgens een gestandaardiseerd protocol. De motor wordt in zijn geheel gedemonteerd en gereinigd. Hierna worden alle componenten op kwaliteit getest en beoordeeld. Afhankelijk van de staat van de onderdelen worden deze overgebracht naar een productievestiging van VEGE. De deelcomponenten van een ruilmotor worden zorgvuldig door onze technische specialisten gereviseerd. Deze uitgebreide controle en revisie van de deelcomponenten is belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Het gebruik van de meest moderne machines zorgt er tevens voor dat onze producten voldoen aan de OEM fabriekstoleranties.

Onze motoren worden voorzien van hoogwaardige componenten. Dit is voor ons de manier om er alles aan doen zodat u een motor aanschaft die klaar is voor een tweede nieuw leven.

TOP